Kokura&LaHuerta és la col·laboració estable de Pau Morata “Kokura” amb l’agència La Huerta (Dolores Costa i Daniel González) i esporàdicament amb altres freelances com la productora audiovisual Meri Varó o la il·lustradora Clara-Tanit Arqué per oferir serveis en els que intervenen més disciplines.

Considera’ns tot un departament de disseny externalitzat. Demana el que vulguis. Amb els meus col·laboradors, podem encarregar-nos de la feina més gran fins a la més urgent, des d’una peça audiovisual fins al rebranding total d’una empresa.

El pla Basic és suficient i apropiat per a la majoria de projectes petits. El meu mètode de treball permet tenir una web senzilla però efectiva i optimitzada des del primer dia, editable amb WordPress i Elementor (Pro). Els plans Optim i Pro inclouen el disseny web complet i totes les millores necessàries, calculades en bosses d’hores de feina i facturades trimestralment.

Registrem i renovem anualment la teva web. Som “resellers” del millor hosting del mercat segons el nostre criteri (Raiola Networks).

Configurem tot per tenir una web segura amb tota tranquil·litat.

  • Sense permanència
  • Actualitzacions Core WP, themes i plugins
  • Backups setmanals.
  • Monitorització 24h
  • Suport tècnic via email i WhatsApp

T’ajudem a fer la web el més accessible possible. Utilitzem (sempre que sigui possible i convenient) programari de codi obert i criteris d’accessibilitat. Pots fer la teva web en Català, Castellà i/o Anglès, amb traducció manual o automàtica… T’expliquem els pros i els contres de cada opció.

Tots els nostres plans inclouen les llicències PRO d’Elementor, ACF, Bricks, Woostify, Happy Files i d’altres, per treure’n tot el profit col·leectivament. Per separat, aquestes llicències ja tenen un cost superior al pla Bàsic.

Hi treballem conjuntament de dilluns a divendres, fent tots els treballs necessaris. Les tasques de disseny, programació i màrqueting es comptabilitzen en bosses d’hores i s’adjunten a la factura trimestral.

Hi treballem conjuntament de dilluns a divendres, fent tots els treballs necessaris. Les tasques de disseny, programació i màrqueting es comptabilitzen en bosses d’hores i s’adjunten a la factura trimestral.