Kokura&LaHuerta és la col·laboració estable de Pau Morata “Kokura” amb l’agència La Huerta (Dolores Costa i Daniel González) i esporàdicament amb altres freelances com la productora audiovisual Meri Varó o la il·lustradora Clara-Tanit Arqué per oferir serveis en els que intervenen més disciplines. Després de més de 10 anys treballant com a freelance pràcticament sol, sento la necessitat de fer un equip més gran, compartir experiències i deixar-me sorprendre per la creativitat de gent més jove. I som un equip fantàstic!

Considera’ns tot un departament de disseny. Demana el que vulguis. Podem encarregar-nos de la feina més gran fins a la més “tonta”, des d’un rebranding total fins un cartellet per l’instagram.

El meu mètode de treball permet tenir una web senzilla però efectiva i optimitzada des del primer dia, editable amb WordPress i Elementor Pro i amb formacions a mida per tu. El pla Basic és suficient i apropiat per a la majoria de projectes. Els plans Optim i Pro es facturen trimestralment.

Registrem i renovem anualment la teva web. Som “resellers” del millor hosting del mercat estatal (segons el nostre criteri), Raiola Networks.

Ho configurem tot per tenir una web segura amb tota tranquil·litat.

  • Sense permanència
  • Actualitzacions Core WP, themes i plugins
  • Backups setmanals.
  • Monitorització 24h
  • Suport tècnic via email i WhatsApp o Telegram.

T’ajudem a fer la web el més accessible possible. Utilitzem sempre que sigui possible i convenient programari de codi obert i criteris d’accessibilitat. Pots fer la teva web en Català, Castellà i/o Anglès, amb traducció manual o automàtica… T’expliquem els pros i els contres de cada opció amb total transparència. Tú decideixes.

Tots els nostres plans inclouen les llicències PRO d’Elementor, ACF, Bricks, Woostify, Happy Files i d’altres, per treure’n tot el profit col·lectivament. Per separat, aquestes llicències ja tenen un cost superior al pla Bàsic (i sense comptar el hosting).

Hi treballem conjuntament de dilluns a divendres, fent tots els treballs necessaris. Les tasques de disseny, programació i màrqueting es comptabilitzen en bosses d’hores i s’adjunten a la factura trimestral.

Treballem en remot de dilluns a divendres. Les tasques de disseny, programació i màrqueting es comptabilitzen en bosses d’hores i s’adjunten a la factura trimestral (excepte el pla Pro, que és il·limitat).