Campanyes per a xarxes

Aprofitem la capacitat de les xarxes per fer campanyes d’alt impacte a uns costos raonables. No podem (ni volem) prometre que el teu post es viralitzarà, però amb una bona definició dels objectius, dels canals i dels resultats esperats, pot ser una campanya exitosa i un punt d’inflexió a maneres de comunicar encarcarades i poc efectives.

Cas destacat:

L’Institut d’Estudis Eivissencs volia repensar la seva campanya de promoció de parelles lingüístiques. Després d’un anàlisi dels objectius, es va conceptualitzar una campanya dirigida a ampliar el públic jove i animar als catalanoparlants a participar (es detectava major facilitat per captar persones que volen aprendre que persones que volen ensenyar). La campanya es va materialitzar en una sèrie de spots audiovisuals (enllaç Youtube) emesos a la TV local i autonòmica i s’acompanya de spots de ràdio, cartelleria en paper i una bateria de posts per a xarxes.

Clients:

A les imatges: La Nit del Caçador a Ràdio Illa, Institut d’Estudis Eivissencs, Ajuntament d’Eivissa, Aliança Mar Blava, Plastic Free Ibiza & Formentera. Altres campanyes per a xarxes: Amics de la Terra, Consell d’Eivissa, Ajuntament de Sant Josep, Ara Eivissa, Reinicia Sant Antoni, Cerveses Ibosim.