Disseny web

Faig disseny web des de l’origen mateix d’aquest invent infernal i meravellós que ha trastocat la vida de tothom i, evidentment, del disseny gràfic. He dissenyat pàgines en taules HTML (abans del CSS), vaig viure (i patir) la revolució del Flash, i vaig abraçar ben d’hora l’era dels CMS, primer amb Blogger i Cushy CMS i més tard a les primeres versions de WordPress.org, que encara és la meva aposta de present i futur, combinat amb Elementor Pro, ACF Pro i altres extensions de codi obert. Mai no utilitz plantilles tancades ni altres solucions de webs prefabricades, aparentment fàcils, peró que es demostren contraproduents a l’hora de crèixer com a projecte.

Actualment les meves webs se centren a ser fàcilment editables pels mateixos clients per a donar-los tota l’autonomia, webs multilingües (castellà, català i anglès) i per fer un acompanyament molt personalitzat en aquest aprenentatge, a través de vídeotutorials i vídeoxats i suport immediat per mail i whatsapp.

Exposar webs que s’actualitzen constantment a un portafoli té la desavantatge que la galeria d’imatges queda ràpidament desfasada. Per això, recoman visitar alguns exemples de clients recents, en viu:

 

Manteniment web i hosting en Tarifa Plana

El meu servei de Tarifa Plana i Brand Management inclou el manteniment i l’actualització constant de la web, amb el hosting i el domini inclosos, amb còpies de seguretat, optimització SEO, validació de la política de cookies etc, per tal que el client no hagi de preocupar-se de cap dels aspectes tècnics. Consulta l’escala de preus (en funció de la necessitat de cada web).

Hosting gratuït per entitats

Gràcies a la col·laboració amb cdmon, oferesc descomptes i condicions especials per a entitats amb responsabilitat eco-social. Podeu consultar un cas real aquí.

Clients (2019-2020): Amics de la Terra, Aliança Mar Blava, Aliança per l’Aigua, Abaqua, Districte 07800, Arktplus, Maldelcap, Clara-Tanit Arqué, Serclet, Qué Hago Hoy Ibiza…