Estratègies comunicatives

Tenir una bona estratègia comunicativa és vital per millorar l’eficàcia de les marques i campanyes. Establim uns objectius i analitzem la situació seguint mètodes clàssics del màrqueting (DAFO, model canvas…) que tot i ser prou habituals a les empreses mitjanes i al món corporatiu, encara són poc conegudes a les entitats socials i a les petites empreses. Ens motiva formar part d’equips multidisciplinars, ja sigui agafant els rems per ajudar a arribar a la meta, com dirigint el vaixell, orientant i fent tasques de coordinació d’equips.

Probablement poca gent ha detectat els redissenys que hem aplicat a logotips com IbizaPreservation, Aliança Mar Blava, Casals de Joves de Catalunya i molts més. I aquesta era precisament la intenció. Traçar un bon Pla de Comunicació permet fer canvis subtils, corregint els errors i redissenyant totes les comunicacions, des del logo fins a les aplicacions en paper i la web, sense provocar un trencament amb la imatge anterior. Es tracta de conservar tot el valor i el bagatge acumulat i crèixer, com a projecte i com a marca, de manera orgànica.

Com ho feim:

A través de reunions presencials i/o video-xats, em poseu al dia de la situació i les aspiracions del vostre projecte. Cada cas és diferent, però habitualment recomano a les entitats traçar un Pla de Comunicació a cinc anys vista i/o un Roadmap de Projectes, que es detallen en un document que preparem col·laborativament.

Clients:

Amics de la Terra, Cerveses Ibosim, Las Dalias Hippy Market, Aliança Mar Blava, Pequeña Gracia, Govern Illes Balears, Ajuntament Eivissa, Ajuntament Sant Josep.

Fotografies:

Escenes de treball en equip amb el també dissenyador Juanjo Ribas i els periodistes Paola García i Fran Ramírez al projecte «Garrova». Presentació del documental «Aiguallums» d’Enrique Villalonga, amb Inma Saranova a la Llibreria Sa Cultural. Esdeveniment a Can Jordi, amb Pedro López de l’Associació Mal del Cap i Joan Noguera, cantant del grup Señor Buho.